Tudni szeretnéd, pontosan mi is az erősséged a szexben a csillagjegyed szerint? Akkor itt az ideje, hogy leleplezzük a titkos fegyveredet!

Kos: A merész és szép

A Kos imád kezdeményezni, természetesen a partnere legnagyobb örömére. Mindig készen áll egy kis hancúrozásra, ő aztán nem hivatkozik arra, hogy fáj a feje. A kérdés már csak az, ki bír el ezzel a rengeteg energiával? 

Bika: A kitartó társ

A Bika nem rohan és nem akar túl sokat. Sokszor a legalapvetőbb pozíciókban is jól érzi magát, mert inkább arra törekszik, hogy ezekből hozza ki a legtöbbet. Stabil társ, akinek gyakran remek az erőnléte is. Ha kell, megmasszíroz, ha kell, hozzábújhatsz az orgazmus után, neki a szex nem verseny. 

Ikrek: A kísérletező

Nehezen mond nemet bármire is az ágyban. Legyen bármilyen hajmeresztő ötleted, az Ikrek csillagjegy szülötte általában nem mond nemet. Sőt, maga is hozzátesz pár ötletet, hogyan lehetne még jobb az újítás, amit kitaláltál. 

Rák: A mentális erő

Ha csak egyéjszakás kalandod is van a Rákkal, akkor is úgy érezheted, hogy sokkal többet kaptál, mint testi élményt. Sokszor mintha olvasnának az emberek gondolataiban, rendkívül könnyen hangolódnak rá a másikra. Imádják a romantikus szexet. 

Oroszlán: A filmsztár

Imádja a szexi fehérneműket, és kapaszkodj meg: a házi felvételek készítésétől sem riadnak vissza. Te magad is úgyérzed majd, mintha egy felnőttfilmben szerepelnél vele. Exchibicionisták, és a nyilvános szextől sem riadnak vissza. Parkok, fürdők, múzeumok: nehezen mondanak nemet. 

Szűz: Az istennő

Egyszerre végtelenül gondoskodóak és rettentően merészek. Imádják kényeztetni a partnert, szívesen okoznak örömet a másik félnek. Ugyanakkor a gondviselés mellett bírják a vadulást is, egy kis mocskos beszéd vagy szerepjáték ugyanúgy leveszi őket a lábukról. 

Mérleg: A csábító

Az előjáték a Mérlegeknek legalább annyira fontos, mint maga az aktus. A szex számukra művészet, és szeretnék azt a legmagasabb szinten gyakorolni. A BDSM-től sem riadnak vissza, Mérleghez híven mind alárendelt, mind fölérendelt szerepben jól érzik magukat. Az előjáték azért a kedvenc részük, mert ilyenkor kiélhetik a csábító énjüket. 

Skorpió: A gyógyító

ha egy Skorpióval szexelsz, akkor jogosan érzed azt, hogy feltöltődtél. Nem csak testileg adnak sokat, de lelkileg is. Átveszed az energiájukat, és az aktus után folyamatosan ezt keresed majd a következő kapcsolataidban. 

Nyilas: A kalandvágyó

A szex számára nem a cél, hanem az út. Kalandvágyóak, keresik az új lehetőségeket, és fontos számukra, hogy minden helyzetből a maximumot hozzák ki. A csoportos szextől sem riadnak vissza, minden olyan lehetőségre nyitottak, amelyek garantálják az élvezeteket. 

Bak: A főnök

Vele aztán nehezen lehet bírni az ágyban, ugyanis egy igazi irányító. Szereti a BDSM-et, a szerepjátékot, de természetesen csak akkor, ha ő irányíthat. Engedd meg neki, hiszen ragyog majd az általa áhított szerepben. 

Vízöntő: Az újító

Tőle mindig tanulhatsz valami újat. A Vízöntők ismerik a legújabb szexjátékokat, szextrendeket, tutira látsz majd valami olyat tőle, amiről eddig fogalmad sem volt. 

Halak: A gondtalan

A Halak jegyűek nem problémáznak, velük minden nagyon egyszerű. Egy pillanat alatt hangolódnak rá a partnerre, ezért olyan érzés lehet, mintha nem is ez lenne az első alkalom, hogy szexeltek. Rajonganak a vízhez köthető helyszínekért, számukra a legjobb élmény, ha a zuhany alatt, egy pezsgőfürdőben vagy az óceánban lehettek egymáséi. 

via