A szinglik csalódnak, és sok párban élő szex nélkül marad! A hétvégi szexhoroszkópból most kiderül minden! 

KOS

Főleg feszültség levezetőnek fogod használni a szexet, kedves Kos. A pasid meg is lesz lepve, milyen sokszor kezdeményezel! A szinglik  maszturbálással  nyugtatják meg háborgó lelküket, méghozzá eredményesen!

BIKA

Talán viccből dobjátok fel az ötletet, majd mégis egészen komolyan belemerültök a pasiddal abba, hogy kipróbáljátok A szürke 50 árnyalata néhány jelenetét. Lelkesen összevásároljátok hozzá a szükséges kellékeket.

IKREK

Túl stresszes leszel a  hétvégén  ahhoz, hogy szexre gondolj. Szívesebben vonulsz el jó könyvvel, semmint a lepedőt gyűrd, pedig előbb-utóbb beszélnéd kell a pasiddal a gondjaitokról, ahogy szingliként is választanod kell a lovagjaid közül.

RÁK

Szingliként, ha buliba mész, szinte biztos, hogy nem töltöd magányosan az éjszakát! A párban élők is élvezhetik a fülledt erotikát, a pasijukból hirtelen kész lepedőakrobata lesz, és elképesztő gyönyöröket okoz.

OROSZLÁN

A párban élő Oroszlánoknak elég kimondaniuk a vágyaikat, és a szerelmük kapásból teljesíti őket, és ez a szexuális jellegű kérésekre is igaz! A szinglik ágyba bújhatnak a kiszemeltjükkel, de az illető az ágyban nem váltja be a hozzá fűzött reményeket.

SZŰZ

Bármennyire is vágysz a szexre, sajnos azt most nem kapod meg a pasidtól, aki nincs jó passzban. Ne is próbáld így feldobni a hangulatát, mert visszafelé sülne el a dolog. A szinglik is hoppon maradnak sajnos, mert a randipasijuk nem adott nekik zöld utat.

MÉRLEG

A hétvége nem egészen úgy alakul, mint tervezted. Akármilyen eszközökkel közeledsz a szerelmed felé, nem kapod meg azt, amire vágysz. Amúgy is feszült vagy, és a kielégítetlenségtől még inkább az leszel.

SKORPIÓ

Nagyon forró hétvégétek lesz Mr. Biggel, úgy fogtok mit szeretkezni - és annyiszor -, mintha nem lenne holnap. Ráadásul hihetetlenül  fantáziadúsan  teszitek! A szingliknek viszont csalódás okoz az ágyban a randipasi.

NYILAS

A szokásos vad, tüzes szexet most romantikus, gyengéd szeretkezés váltja fel, és sokkal tovább is tart, mint általában. A szingli Nyilasok egy buli során szexpartnerre lelhetnek, de meglehet, nem lesz vele annyira jó az együttlét, mint amire számítanak.

BAK

Sokat javul a hétvégén a kapcsolatotok, méghozzá minden téren. Az ágyban is sokkal odaadóbbak vagytok, mint máskor, és több időt is szántok rá. Most több hangsúlyt fektettek az ölelkezésre, a csókokra, a gyengéd érintésekre.

VÍZÖNTŐ

A szinglik nem jutnak el az ágyig a randipasival, és emiatt eléggé maguk alatt lesznek. A párban élők viszont felfedezik: mindkettőjüknek van egy olyan titkos vágya, amit szeretnének kipróbálni, csak eddig nem merték megmondani egymásnak.

HALAK

Szenvedélyes hétvége elé nézel, ugyanis ahogy egyre szorosabb a lelki kötelék köztetek, úgy lesz jobb a szex is. Olyan érzésed van, mintha a pasid gondolatolvasó lenne, és kitalálja, mire vágysz, mit kell tennie ahhoz, hogy elképesztő gyönyörben legyen részed.