Már rég nem csak csokikból állnak az adventi kalendáriumok: manapság már különböző sminkes, valamint bőr- és hajápolási naptárok közül is lehet válogatni, ami iszonyatosan jó móka karácsonyig! A 24 /12 napos adventi kalendáriumok mindegyike szuper miniatűr meglepetéseket tartalmaz, amiket nagyon megéri beszerezni, mert sokkal jobban jössz ki, mintha a benne lévő összes terméket külön-külön vásárolnád meg. Most össze is gyűjtöttük a legjobb 25 000 Ft alatti beauty adventi naptárakat, amiket garantáltan megéri beszerezned még december előtt!  

NYX Professional Makeup

Íme a nagybetűs Adventi Kalendárium, amire vártál! Ez a beauty naptár annyira jó, annyira cuki és annyira egyben van, hogy minden nő örülne neki. Nézzük is, mi van benne! Nem más, mint 12 db kicsomagolásra váró ajándék, melyek mind az ajkakra fókuszálnak. Ragyogó szájfények, rúzsok és applikátorral ellátott vajas ajakbalzsamok, amik elképesztően változatos színekben szerepelnek, szuper jó áron (normál áron 3 db ajakbalzsam kerül 12 280 Ft-ba). Ezt egyszerűen nem éri meg kihagyni!

NYX Professional Makeup FA LA L.A. LAND 15 800 Ft (Notino)
NYX Professional Makeup FA LA L.A. LAND adventi naptár ajkakra 15 800 Ft (Notino)

ESSIE

Ho-ho-hó, itt van a legjobb körömlakkos kalendárium, amit valaha láttál! Az Essie idén is nagyot alkotott: az adventi naptárban lévő miniatűr kiszerelésű körömlakkokat egész évben fogod tudni használni, mert nemcsak a klasszikus télies színek, hanem rózsaszín körömlakkok is szerepelnek benne! Külön jó hír, hogy ez nem az a termék, amibe csomó olyan terméket is elsóznak, amit tutira nem használsz (pl. citromsárga körömlakk), hanem csak olyan árnyalatok vannak benne, amit minden nő örömmel kenne fel a körmeidre (piros, bordó, átlátszó, fehér, bézs, arany stb.). Ha nagy körmözős vagy, ennek örülni fogsz!

Essie Nails Adventi naptár körmökre 23 000 Ft (Notino)
Essie Nails adventi naptár körmökre 23 000 Ft (Notino)

Makeup Revolution

A Makeup Revolution idén több beauty adventi kalendáriumot is piacra dobott: a mi kedvencünk azonban nem a klasszikus 24 napos naptár, hanem egy mini, 12 days verzió, amit 100%-ig az Emily in Paris sorozat inspirált. A kalendárium tartalmaz 9-es szemhéjfesték palettát, szempillaspirált, műszempillát, csillogó fixáló sprayt, alapozót, rúzsokat, ajakceruzákat és még pár beautycuccot, ami elengedhetetlen a tökéletes ünnepi smink megalkotásához. Ár-érték arányban nem kiemelkedő, tartalmát tekintve viszont az egyik legjobb beauty naptár, ami kapható! 

Makeup Revolution - Emily in Paris 12 napos adventi kalendárium 24 940 Ft (Vivantis.hu)
Makeup Revolution - Emily in Paris 12 napos adventi kalendárium 24 940 Ft (Vivantis) 

L'oCCITANE

Na, mennyire szereted a L'Occitane-t? Ezzel mi is így vagyunk! A fenntartható forrásból származó bőrápolási termékeket forgalmazó francia márka idén egy halom ajándékcsomaggal készül karácsonyra. A legjobb közülük viszont a 24 napos adventi kalendárium, amibe a L'Occitane legnépszerűbb test-, haj- és bőrápoló termékek mini változatait csomagolták be. Ez azért jó, mert ha valamit még nem próbáltál, akkor végre itt az alkalom; de azok is szuperül megismerkedhetnek a márkával, akik korábban még nem használtak tőlük semmit. 

L'Occitane Klasszikus adventi kalendárium 24 500 Ft (Loccitane)
L'Occitane Klasszikus adventi kalendárium 24 500 Ft (Loccitane)

Trend !t up 

A Dm saját szépségápolási márkájának, a Trend !t Up-nak idén is van egy nagyon szuper kis adventi kalendáriuma, ami 24 meglepetés sminkterméket tartalmaz. Van benne rúzs, szájfény, szemhejpúder, szemceruza, valamint több körömápolási termék és körömlakk is, tehát joggal mondható, hogy ez egy nagyon változatos beauty adventi kalendárium, ami 100%-ig megéri az árát. A pontos terméklista egyébként a kalendárium hátulján van, de egy unboxing videót is meg tudsz róla  ITT  tekinteni.

Trend !t Up Adventi kalendárium sminktermékekkel 14 999 Ft (Dm.hu)
Trend !t Up Adventi kalendárium sminktermékekkel 14 999 Ft (Dm)

Nivea

Ha a létező legváltozatosabb beauty adventi kalendáriumot keresed, akkor a Nivea lesz számodra a legjobb választás. Sminktermékek nyilvánvalóan nincsenek benne (mert nem is csinál a márka); azonban az ajakbalzsamtól és az arcmaszktól kezdve az izzadásgátlón és a szappanokon át egészen a kultikus hidratáló arckrém mini változatáig viszont minden helyet kapott a csomagban. Tökéletes ajándék ez a csomag saját magad, a testvéred, a barátnőd vagy éppen anyukád számára is, mert minden nő szívesen elfogadna egy ilyen kalendáriumot!

Nivea Adventi kalendárium 24 meglepetéssel 19 999 Ft (Dm)
Nivea Adventi kalendárium 24 meglepetéssel 19 999 Ft (Dm)